Vi har plukket ut sesongens favoritter!

Vi som jobber i Kid er opptatt av god kvalitet og holdbarhet i det vi omgir oss med hjemme (eller på hytta, for den del) – og det er alltid noen produkter som ender opp som storfavoritt også blant våre egne ansatte. Se hva kreativ leder Linda, grafisk designer Ragnhild og kvalitetsansvarlig Simon har tatt med seg hjem:

Linda har på seg en hvit kjole og bærer en stripete stråveske i lilla, turkis og natur

Homewear

Som kreativ leder i Kid har Linda en stor lidenskap for interiør. Ja, ikke bare designer hun alt til soverommet, men skaper helhetlige interiørtemaer om til livstilskonsept. Linda har også jobbet med klesdesign i en årrekke, og har med dette utviklet Homewear-kolleksjonen i Kid ­– en populær og voksende kategori. Her finnes blant annet morgenkåper, loungewear, skjerf, vesker og annet superfint tilbehør.

Selv har Linda plukket ut Miami veske fra sesongens kolleksjon som sitt favoritt-produkt i sommer:

«Denne vesken gjør stas på sommerantrekket og tar opp flere av sommerens fineste trendfarger. Den lilla pastellfargen er forresten kåret til sommerens trendfarge på tvers av flere bransjer, og vil nok matche mange sommerantrekk der ute. Jeg liker veldig godt hvordan mønsteret er designet med de flettede stripene, som jeg personlig syns utgjør en herlig kombinasjon av disse fargene.»

Miami veske er håndflettet av maisstrå, og har en nydelig flettet struktur.

«Jeg elsker håndverk. Det er noe fint ved at hvert individuelle produkt er unikt, og at det er lagt ned godt arbeid og omtanke i produktet.»

En kurvveske som dette er både praktisk og fin, og løfter nesten et hvilket som helst antrekk enten du skal på stranden, på båttur eller på sommerfest. Eller rett og slett bare til og fra kontoret nå i sommersesongen. Det er god størrelse på den, så du får med deg alt du trenger! Den har også en praktisk innerlomme som passer perfekt til mobil og nøkler – de små tingene du ikke vil måtte lete etter på bunnen av vesken.

En funksjonell og fleksibel kurvveske som Miami – med tidløs og klassisk design vil du kunne bruke i mange år om du tar godt vare på den. «Miami kurvveske er en av mine sommerfavoritter som jeg gleder meg til å bruke i mange sesonger fremover», avslutter Linda.

Ragnhild holder en sommergul stol i hardplast

Utemøbler

Stor veranda, mindre balkong eller platting på hytta – utemøbler er et must om sommeren om du har tilgang på en uteplass. Ragnhild, grafisk designer i Kid, har leilighet med balkong, og falt for Vitality stol i årets utemøbelkolleksjon.

«Som designer er jeg opptatt av fine former, og det er nok det jeg liker aller best med disse stolene. Vitality stol har vært i sortimentet et par sesonger allerede, så jeg har holdt øye med den en stund. Utestolene finnes i flere fine farger, og når den i år kom inn i denne freshe gulfargen, måtte jeg bare ha den.»

 

Ragnhild sitter ved en gul stol i hardplast

Stolen har en matt og fin overflate som yter fargen rettferdighet. De er også veldig gode å sitte på – som kanskje er den viktigste funksjonen til en stol. Ragnhild har valgt seg ut den gule stolen, både fordi solgult er en herlig trendfarge i år, men også fordi det er noe som skiller seg ut litt, og som gjør stylingen mer unik. Den gule stolen kan også være kul i kombinasjon med stoler i en annen farge, hvis man har flere stoler rundt et bord.   

Det som er så praktisk med disse stolene er at det ikke gjør noe om jeg glemmer dem ute i regnvær, eller om de står i solveggen hele dagen. De er UV-behandlet slik at de ikke falmer, og tåler å stå ute i all slags vær. Også om vinteren! For meg som bor i leilighet og ikke har kjempemye plass til oppbevaring, så er det veldig kjekt at de så enkelt kan stables oppå hverandre, sier hun. 

Vitality stol passer like bra inne som ute, noe som gjør den ennå mer funksjonell og praktisk i bruk. Stolen er stabil og solid, og med svært god sittekomfort. Så når sola skinner utenfor, er det bare å sette seg ut i solveggen – og bli sittende.

Bærekraftig dun

Simon er kvalitetsansvarlig i Kid, og naturlig nok ekstra opptatt av kvalitet hele veien. Han sikret seg sitt favorittprodukt allerede for flere sesonger siden – og er fortsatt like fornøyd.

”Jeg må trekke frem Alfred hotellpute som mitt favorittprodukt. Denne hotellputen kjøpte jeg for et par år siden, og den er like fin idag som da den var ny. Den er stor og god, og like fast i fasongen – og er ikke bare en sesongfavoritt, men en helårsfavoritt hjemme hos meg.”

Simon sitter lent mot en hotellpute

Alfred hotellpute er fylt med en miks av RDS-sertifiserte fjær og resirkulert polyester, og har et bomullstrekk som støtter Better Cottons arbeid med forbedring av bomullsproduksjonen i verden.

«Som kvalitetsansvarlig er jeg nok spesielt opptatt av hele produktets kvalitet, og fjærfyllet i denne puten er sertifisert i henhold til Responsible Down Standard. Det føles bra å vite at fuglene har levd under kontrollerte og trygge forhold, og at det finnes god sporbarhet på fjærene – helt fra gården og inn i puten.»

Alfred hotellpute er behagelig som ryggstøtte, og fungerer samtidig som en slags sengegavl, ved at den beskytter veggen bak sengen. Ettersom jeg ikke sover på puten, så holder fasongen seg fint over tid. Den er enkel og puffe opp igjen, og det ser jo ekstra fint ut med hotellputer i sengen når sengen er nyoppredd. Det er også veldig praktisk med en stor hotellpute bak ryggen når morgenkaffen inntas i helgene, avslutter Simon. 

Vi har også egne putetrekk i hotellstørrelsen 70 x 100 cm, og matchende sengetepper dersom du er blitt inspirert til å re hotellseng på ditt eget soverom.

Hotellpute hvit
Hotellpute hvit

Alfred, Nordun

Hotellpute hvit

799,90 kr
Høy dunpute hvit
Høy dunpute hvit

Lygra, Nordun

Høy dunpute hvit

1 099,90 kr
Høy dunpute hvit
Høy dunpute hvit

Anders, Nordun

Høy dunpute hvit

699,90 kr
Lav dunpute hvit
Lav dunpute hvit

Hisøy, Nordun

Lav dunpute hvit

1 299,90 kr
Barn dunpute hvit
Barn dunpute hvit

Alvøy

Barn dunpute hvit

499,90 kr
Medium dunpute hvit
Medium dunpute hvit

Sula, Nordun

Medium dunpute hvit

2 499,90 kr
Lav dunpute hvit
Lav dunpute hvit

Alvøy, Nordun

Lav dunpute hvit

1 799,90 kr
Hotellpute hvit
Hotellpute hvit

Alf, Nordun

Hotellpute hvit

699,90 kr
Baby dunpute hvit
Baby dunpute hvit

Alvøy, Nordun

Baby dunpute hvit

299,90 kr
Høy dunpute hvit
Høy dunpute hvit

Hugla, Nordun

Høy dunpute hvit

2 199,90 kr
Medium dunpute hvit
Medium dunpute hvit

Redown, Nordun

Medium dunpute hvit

1 999,90 kr
Medium dunpute hvit
Medium dunpute hvit

Svanøy, Nordun

Medium dunpute hvit

2 299,90 kr
Medium dunpute hvit
Medium dunpute hvit

Henrik, Nordun

Medium dunpute hvit

1 299,90 kr