Vi har plukket ut sesongens favoritter!

Våre flinke ansatte i Kid Interiør har plukket ut sine favoritter. Vi som jobber i Kid er opptatt av god kvalitet og holdbarhet i det vi omgir oss med hjemme – og det er alltid noen produkter som ender opp som storfavoritt også blant våre egne ansatte. Se hva produktutvikler Linn og grafisk designer Miriam har som favoritt!
Miriam holder et grønt dunpledd

En myk favoritt!

Ettersom det blir kjøligere ute, får vi behov for å lage i stand en myk, varm og koselig krok inne. Krølle oss sammen i godstolen med en god bok og et deilig pledd. «Egentlig har jeg alltid ønsket meg å ta med dyna overalt - både i sofaen, på terrassen og ut på tur. Derfor elsker jeg dette pleddet som gir den følelsen, men er pent nok til å ha fremme!» sier Miriam. 

Miriam kaster dunpleddet over hodet

Dunpledd i matte farger

Pleddene kommer i naturlige, fine farger som passer til de fleste interiørstiler. Det grønne jeg har valgt passer perfekt både i den morderne, personlige stilen jeg har hjemme, og på hytta på fjellet. Dette dunpleddet kommer også i en matt blåfarge som jeg ser for meg ville passet perfekt i en lys leilighet eller på et landsted ved vannet. Med dette pleddet kan man uansett forlenge sommeren på terassen! 

Produktbilde av pledd i blått og grønt
Linn holder et glass med rosa duftstener

Duftsteiner

Linn sitt favorittprodukt består av et glass fylt med vakre stener. Det følger med en flaske med duftolje, som skal dryppes på stenene for å fremkalle den gode duften. «Det er litt i tiden med stener og krystaller som dekor, så dette produktet føles veldig riktig nå. Stenene er dekorative i ulike rom, enten man ønsker å ha dem på badet, i gangen eller som dekor i stuen.»

Duftsteiner er en nyhet i Kid som vi har gledet oss til å introdusere! Foreløpig kommer de i to ulike farger, rosa og hvit, som også har hver sin duft. Det vil komme flere farger og duft-alternativer fremover også, så det vil bli noe for enhver smak. 

Det fine med slike steiner, er at man kan velge hvor mye det skal lukte ut i fra smak og behag. Jo flere dråper som dryppes på, jo mer konsentrert blir aromaen. I tillegg kan man sette på lokket, hvis man vil ta en pause fra duftene. Det er veldig enkelt, svært dekorativt og noe nytt og unikt!

«Jeg liker produktet fordi det er noe nytt innenfor duftprodukter og derfor føles mer unikt.»

Linn drypper olje på steinene

Tidligere favoritter

Se de fortsatt superaktuelle favorittene fra tidligere!

Ann Kristin sitter lent mot et skap

Møbelfavoritt

Ann Kristin, produktutvikler hos Kid i blant annet møbel-kategorien, har plukket seg ut Stream skap som sin favoritt. Stream skap er et lekkert og eksklusivt skap som passer i de fleste rom – kanskje spesielt godt i en stue eller spisestue. Det vil også gjøre seg fint i en hall eller stor gang, både som dekorelement og for oppbevaring, sier hun. 

Det jeg liker ved dette skapet er at det har en matt finish, men samtidig viser strukturen av treet igjennom. Jeg liker godt tre-lamellene i askfinér som gir et fint spill ettersom hvor lyset faller på skapet. Skapet har et enkelt, men dekorativt design!   

Ann Kristin setter en vase på Stream skap

Skapet passer spesielt godt inn i en ren og moderne interiørstil, gjerne mot matte overflater, men vil også gjøre seg fint i et klassisk hjem med litt mørkere farger. Skapet er i solid kvalitet, med ramme og dører i askfinér og ben av metall. Dette møbelet har et moderne og tidløst design med sin stramme form, samtidig som den fine matte overflaten hvor treverket skinner igjennom, tilfører varme og varighet.

«Jeg liker spesielt godt push-open funksjon, at skapdørene ikke har håndtak, noe som gir skapet et rent design»

Stream skap er en del av en serie, og dette designet kommer også i skjenk, som vil passe veldig godt i samme rom som skapet, og gi en fin helhet.

Ann Kristin sitter på en skjenk som matcher skapet
Josephine lener seg på en tepperull

Tidløst gulvteppe

Mitt favoritt-interiørelement akkurat nå er Felice teppe, sier Josephine, kategorisjef i Kid. Et teppe gjør mye for uttrykket i rommet. Personlig liker jeg myke tepper i nøytrale toner, og Felice teppe er min favoritt. Det er supermykt å gå på, og tilfører varme og lunhet i rommet. Jeg liker å ha et mykt teppe med lang lugg i TV-stuen, det gir en varm og hjemmekoselig følelse. 

Josephine sitter på sitt favoritteppe

Teppet er holdbart og slitesterkt, og fungerer godt i et familiehjem med små barn. Det er enkelt å holde rent - bare å tørke av med en fuktig klut, og praktisk i bruk. Det er også anti-statisk og loer ikke. Vi anbefaler antiskli-matte under teppet slik at det ligger godt på plass. Den finner du her.

Felice er en del av en større teppeserie, og alle teppene er fine. Jeg syns det var litt vanskelig å velge – men jeg liker den sorte kontrasten i vevingen på teppet, den gir litt edge, og passer godt hos meg med beige sofa og sort sofabord.