SOLSKJERMINGSDAGER! All solskjerming opptil 50%

Vi har plukket ut sesongens favoritter!

Tre av våre flinke ansatte i Kid Interiør har plukket ut sine favoritter denne vårsesongen. De jobber til daglig med å videreutvikle sortimentet i hver sine kategorier for kjøkken, møbler og tepper. Se hva hver av dem har valgt som sitt favorittprodukt! Å velge varer fra eget sortiment, blir kanskje som å plukke seg ut ett eneste favorittklesplagg fra skapet? Det er mye som er fint, og mange interiørfavoritter til kjøkkenet - men om jeg skal velge et produkt fra kjøkkensortimentet nå, så er det Marble vinkjøler i marmor, sier Liv, produktutvikler på kjøkken i Kid Interiør.
Liv holder en vinkjøler i marmor

Vakker og tidløs marmor

Marmor er et naturprodukt og spillet i marmoren vil derfor variere fra sten til sten: «Jeg liker enkelheten. At detaljene ligger i materialet og derfor ikke kan påvirkes av oss, du må finne den du liker best. Noen er lyse, nesten hvite og andre har mye mønster.

Marmor er tidløst og unik, og selv om vi har kalt den vinkjøler, kan den like gjerne fungere som vase eller som redskapsholder for kjøkkenredskaper. Den er superfin til malerpenslene om du har et kreativt rom - eller for oppbevaring av Nespressokapslene til kaffemaskinen.

«Vi vil se mer av marmor-materialet fremover. I starten var det mest lys grå marmor, men nå ser vi stadig nye lekre, farger»

Vinkjøler med kaffekapsler i
Ann Kristin sitter lent mot et skap

Møbelfavoritt

Ann Kristin, produktutvikler hos Kid i blant annet møbel-kategorien, har plukket seg ut Stream skap som sin favoritt. Stream skap er et lekkert og eksklusivt skap som passer i de fleste rom – kanskje spesielt godt i en stue eller spisestue. Det vil også gjøre seg fint i en hall eller stor gang, både som dekorelement og for oppbevaring, sier hun. 

Det jeg liker ved dette skapet er at det har en matt finish, men samtidig viser strukturen av treet igjennom. Jeg liker godt tre-lamellene i askfinér som gir et fint spill ettersom hvor lyset faller på skapet. Skapet har et enkelt, men dekorativt design!   

Ann Kristin setter en vase på Stream skap

Skapet passer spesielt godt inn i en ren og moderne interiørstil, gjerne mot matte overflater, men vil også gjøre seg fint i et klassisk hjem med litt mørkere farger. Skapet er i solid kvalitet, med ramme og dører i askfinér og ben av metall. Dette møbelet har et moderne og tidløst design med sin stramme form, samtidig som den fine matte overflaten hvor treverket skinner igjennom, tilfører varme og varighet.

«Jeg liker spesielt godt push-open funksjon, at skapdørene ikke har håndtak, noe som gir skapet et rent design»

Stream skap er en del av en serie, og dette designet kommer også i skjenk, som vil passe veldig godt i samme rom som skapet, og gi en fin helhet.

Ann Kristin sitter på en skjenk som matcher skapet
Josephine lener seg på en tepperull

Tidløst gulvteppe

Mitt favoritt-interiørelement akkurat nå er Felice teppe, sier Josephine, kategorisjef i Kid. Et teppe gjør mye for uttrykket i rommet. Personlig liker jeg myke tepper i nøytrale toner, og Felice teppe er min favoritt. Det er supermykt å gå på, og tilfører varme og lunhet i rommet. Jeg liker å ha et mykt teppe med lang lugg i TV-stuen, det gir en varm og hjemmekoselig følelse. 

Josephine sitter på sitt favoritteppe

Teppet er holdbart og slitesterkt, og fungerer godt i et familiehjem med små barn. Det er enkelt å holde rent - bare å tørke av med en fuktig klut, og praktisk i bruk. Det er også anti-statisk og loer ikke. Vi anbefaler antiskli-matte under teppet slik at det ligger godt på plass. Den finner du her.

Felice er en del av en større teppeserie, og alle teppene er fine. Jeg syns det var litt vanskelig å velge – men jeg liker den sorte kontrasten i vevingen på teppet, den gir litt edge, og passer godt hos meg med beige sofa og sort sofabord.