17. mai-pynt til bordet

Med en hvit duk, et enkelt hvitt servise og klare glass, har du et supert utgangspunkt for et fint 17. mai-bord. Prøv deg frem med pynt i flaggets farger. Hent vårblomster og grønne kvister fra hagen/naturen, og fyll i ulike glass og vaser - perfekt vårstemning! Skåler med blåbær og jordbær gjør seg godt med sine nasjonalfarger - supergodt, og veldig dekorativt! 

 

17.mai-frokost tips

Server yoghurt, bær og granola i små skåler til 17.mai-frokosten! En smakfull og dekorativ frokostrett som passer fint i tillegg til den tradisjonelle 17.mai-frokosten som eggerøre, spekeskinke og røkelaks. Skålene vi har brukt her heter Lindo og skjeene i gull finner du her.

17. mai frokosttips

17. mai dekorbånd

Servietter til fest

Velg å dekke med tøyservietter eller papirservietter på 17. mai-bordet. Tøyservietter setter et ekstra festlig og stilig preg på bordet, knyt gjerne sløyfebånd rundt hver. Finn papirservietter som matcher resten av fargene på bordet, eller som skiller seg ut med et mer dominerende og elegant mønster. Her har vi brukt tøyserviettene Line, og papirserviettene Blue Flowers.

17 mai servietter

servietter borddekking

Jordbærhjerter med sjokoladetrekk

Et lite søtt dessert-tips til 17. mai er å skjære ut hjerter av jordbær og dyppe de i sjokolade som stivner på bæret. Stikk et sugerør eller en ispinne i jordbæret så det blir gøyalt for små og store å kose seg med. Vi har brukt våre sugerør i gull som en ekstra stilig detalj til serveringsbordet. 

jordbærhjerter

17 mai tilbehør borddekking

Se all vår 17.mai-pynt her

 

Alltid fri frakt til butikk • Klikk&hent • Enkel bytte og retur
Favoritter
Logg inn