17. mai-pynt til bordet

La deg inspirere av våre forslag til 17. mai-pynt, og nyt dagen med familie og venner.
17. mai borddekking med blomster og pynt

Dekk et lekkert 17. mai-bord

Elsker du å dekorere til fest, eller foretrekker du å gjøre klar festbordet klart raskt og enkelt? Med en hvit duk, et enkelt hvitt servise, og klare glass, har du uansett et supert utgangspunkt for et fint 17. mai-bord, enten du vil kose deg med mer 17. mai-pynt, eller la maten være dekorasjon i seg selv.

Prøv deg frem med pynt i flaggets farger, hva med kubbelys eller twisted lys i rødt, hvitt og blått? Gjør bordet ekstra festlig med bestikk i gull, og hent vårblomster og grønne kvister fra hagen eller skogen, og fyll i ulike glass og vaser – perfekt vårstemning! Skåler med blåbær, bringebær og jordbær gjør seg godt med sine nasjonalfarger – supergodt, og veldig dekorativt!

Skåler med granola og bær til 17. Mai-frokost.

Inviter til en delig 17. mai-frokost

Server yoghurt, bær og granola i små skåler til 17. mai-frokosten! Ikke bare er fargekombinasjonen i seg selv med på å representere landet vårt, men det er også en smakfull og lett frokostrett. Den passer perfekt til den tradisjonelle 17.mai-frokosten med eggerøre, spekeskinke og røkelaks.

Servietter og lys i rødt, hvitt og blått til 17. mai

Nydelige 17. mai-servietter

Velg å dekke med tøyservietter eller papirservietter på 17.mai-bordet. Tøyservietter setter et ekstra festlig og stilig preg på bordet, knyt gjerne sløyfebånd rundt hver. Finn papirservietter som matcher resten av fargene på bordet, eller som skiller seg ut med et mer dominerende og elegant mønster.

Jordbær dekket med sjokolade som 17. mai-dessert

Søt 17. mai-dessert med jordbærhjerter i sjokolade

Et lite dessert-tips, som også er en søt 17. mai-dekorasjon, er å skjære ut hjerter av jordbær og dyppe dem i sjokolade som stivner på bæret. Stikk et lite sugerør eller en ispinne i jordbæret så det blir gøyalt for små og store å kose seg med. Lekker og smakfull pynt! Vi har brukt våre sugerør i gull som en ekstra stilig detalj til serveringsbordet.

Kos deg med 17. mai-pyntingen, vi ønsker deg en herlig feiring – gratulerer med dagen!

17. mai champagne på fat