Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Gardinguiden: L

    Lystett

    Lystette gardiner slipper ikke gjennom noe lys. Lystette gardiner kan ha en coating på baksiden eller et lystett fôr som gjør gardinstoffet helt lystett.

    Lysdempende

    Lysdempende gardiner har gjerne et innvevet lysdempende stoff vevet inn i stoffet som demper lysinnslippet. De lysdempende gardinene vil ofte ha lik farge på baksiden som på forsiden.

    Loops

    Loops er et annet navn for hemper. Våre gardiner kan ha skjulte hemper på baksiden av gardinen eller på multibåndet.

    Liftgardin

    Liftgardiner kan henge inne i vinduskarmen, eller på utsiden av listene. Har du dype vinduskarmer kan det være fint med liften inne i karmen. Henger du liften litt over vinduskarmen, vises mer av vinduet.

    Lin

    Lin er et 100% naturlig, kostbart og eksklusivt materiale. Ikke minst skiller lin seg utseendemessig fra de øvrige kvalitetene. Mange liker det naturlige, lett skrukkede og røffe materialet som lin er.

    Les mer om tekstiler og kvaliteter >

    Løpegang (også Kanal)

    Gardiner med løpegang/kanal tres rett på stangen.

    Lysskjerming

    Kid har både gardiner og solskjerming som demper lysinnslipp.

    Lavt under taket

    For å få effekten av litt høyde under taket, kan du henge gardinstangen høyt over vinduet (nesten opp til taket). Dette vil gi et visuelt løft. Vertikale striper på gardinene vil forsterke effekten.

    Lite rom

    Det kan godt være plass til gardiner selv i et lite rom. Bare fest gardinstangen så nærme vinduet som mulig, og velg noen lyse og lette gardiner. I et lite rom kan vinduet ofte være plassert nærme et hjørne. Da må du kanskje nøye deg med ett endestykke.

    Lite vindu/grand uttrykk

    For å få illusjonen av et stort vindu, må mest mulig av vinduet synes. Fest en lang gardinstang et godt stykke utenfor listen så gardinene dekker mer vegg enn vindu. Til et lite vindu passer det best med enkle tekstiler med lite mønster, men for å få et grand uttrykk kan du godt velge store mønster.