Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Planlegger du sommerbryllup?

    Tiden mot sommeren går fort og det er mye som skal på plass før den store dagen. Gjør du en del ting selv er du snillere mot lommeboken, og bryllupet ditt får en mer personlig vri.

    Det er ikke alle som ønsker seg et stort, glamorøst bryllup – faktisk velger flere og flere å flytte festen ut i hagen, og samle kun de nærmeste til fest.

     

    Gjør det selv – billigere og mer personlig

    Du kan gjøre mye selv; lag invitasjon, bordkort og meny, dekk bordene dagen før dagen hvis det lar seg gjøre – og kanskje får du til å plukke egne blomster også? Her går det mest på hvor mye tid du har. For å hjelpe deg litt på vei kan du laste ned mal til bordkort, meny og invitasjon her

     

    Farger og stil

    Velg en stil og et fargetema som gjør dere begge glade. Ikke vær redd for å bruke det dere liker. La fargene gå igjen i alle elementer til bryllupsfesten, og stilen blir helhetlig og gjennomført uansett hvilke farger dere velger. Elementer til pynt er alt fra kjolepynt og blomster til borddekking, menykort i farget papir, servietter, lys, glass og vaser, girlander, sløyfer og ballonger.

     

    Moodboard

    Et fint hjelpemiddel for å finne ditt uttrykk til bryllupet er å lage et moodboard. Nederst i artikkelen finner du et eksempel på et moodboard med fargekart.

     

    Intimt, sommerlig og koselig

    Bruk lykter og lys for å sette stemningen, og pynt opp med blomster i fine vaser.

    Legg frem gode ullpledd, masse puter og skinnfeller om sommerkvelden er litt kjølig – så kan festen vare ut i de små timer …

     

    Dekk bordet for fest, og husk at denne dagen er deres. 

     

    Les mer om riktig borddekking her. 

     

    Vi ønsker tillykke!