Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Hva gir man i bryllupsgave?

    Skal du i bryllup og trenger gavetips? Eller skal du selv gifte deg og trenger ideer til ønskelisten?

    Bryllup er en fin anledning til å ønske seg eller gi bort en gave av god kvalitet. Bryllupsgaven koster gjerne litt mer, og man ser etter ting med verdi og som varer lenge.

     

    Ullpledd i 100% ull

    Hva med et flott kvalitetspledd i 100% ull? Et fint og nyttig interiørprodukt, perfekt til de sene sommerkveldene på terrassen, eller kos på hytta vinterstid. 

     

    Dundyne og pute

    Dundyner og dunputer er en mer praktisk gave, men hva er vel bedre enn å sove i en eksklusiv og myk dundyne av god kvalitet? Her gir du også bort komfort og velbehag. Vi har et bredt utvalg kvalitetsprodukter fra Nordun, vårt eget varemerke for kvalitetsdundyner og -dunputer tilpasset det norske klima. Intet annet materiale kan gi deg den samme varme og komfort som dun.

     

    Sengesett i 100% lin

    Linnen lin sengesett i 100% lin vil uten tvil bli satt pris på av brudeparet. Lin er et eksklusivt materiale, det kjennes mykt og behagelig mot huden og skaper en myk og fin stil på soverommet. 

     

    Sengesett i egyptisk bomull

    Satengvevet sengesett av egyptisk bomull har svært høy kvalitet, med overlegen styrke og mykhet. Et godt valg om du er ute etter den gode, luksuriøse hotellfølelsen hjemme på eget soverom, med sin glansfulle og flotte overflate.

     

    Trenger du litt ekstra hjelp på veien? Prøv vår bryllupsgave-velger.