Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Bryllupsgave til 1000 kr

    Hvilken relasjon har du til de som gifter seg? Er det nær familie, en god venn eller en kollega? Har du nær relasjon til de som gifter seg er det naturlig å legge litt mer i gaven. Her får du gavetips til rundt tusen kroner.

    Det er ikke så ofte man kjøper dyre sengesett til seg selv, derfor er sengesett av eksklusive materialer på manges ønskelister. Luxor sengesett i egyptisk bomull er et fantastisk sengesett, mykt og glansfullt og med overlegen kvalitet og slitestyrke, og ser eksklusivt og flott ut på soverommet. 

    En annen populær bryllupsgave er saueskinn av spælsau fra Færøyene. Saueskinnene er rålekre, samtidig som de er lune og gjør det hyggelig hjemme. Spælsaueskinnene er helt unike. Ingen skinn er farget – det du ser er spælsauens naturlige farger.

    Duker av fint materiale er også en flott gave til brudeparet. Vilma linduk i 100% stenvasket lin er myk og behagelig, og røff på samme tid – like fin til hverdager som til finere selskap. Et "must have" i bunken med duker. Ønsker du å gi bort vår fineste festduk, er damaskvevede Roma duk en klassiker.