Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Bryllupsbord i 3 stiler

    Skal du gifte deg og trenger inspirasjon til borddekkingen? Vi har stylet bord i romantisk, klassisk og moderne stil.

    Romantisk bryllupsbord i rosa og gull

    Når festbordet dekkes til bryllup skal det være høytidsstemt og gjerne romantisk. Hva passer vel da bedre enn gull som glimrer og vaser som bugner av blomster i ulike rosa nyanser.

    Romantisk festbord i rosa og gull
    Det flotte bryllupsbordet føyer seg elegant inn i de vakre omgivelsene på herregården. Bordet er dekket i klassisk hvitt og sølv, innslag av gull og vaser fylt med bugnende buketter.

    Hvit festduk med detaljer i rosa og fersken
    På festbordet har vi brukt hvit festduk med klassisk mønster, hvite delikate linservietter og blomstene er holdt i nydelige nyanser av rosa og fersken.

    Detaljer kuvert, feminint og elegant
    Borddekkingen kan også passe til konfirmasjon. Det feminine festbordet passer til jenter som liker rosa, uansett alder og anledning. Lekkert både til attenåringen og trettiåringen som skal feires.

    Høye og lave vaser skaper dynamikk
    Høye og lave vaser sammen skaper dynamikk på festbordet. Vasene på dette bordet er ikke like, men alle er holdt i samme materiale – klart glass og gull.

    Delikat miks av sølv og gull
    Bordet er dekket med en delikat miks av sølv og gull. Høye og staselige lysestaker i sølv står fint til gammelt sølvbestikk og klassisk hvitt servise med sølvkant. Serviettringene går i gyllent gull og vasene har dekor av gull.

    Forskjellige blomster skaper liv og spenning
    De små vasene på bordet er fylt med de samme blomstene som i de større bukettene på bordet, men det er brukt litt forskjellige blomster for å skape litt liv og spenning.

    Dekorer med pent brettede servietter
    Når servietten er brettet og brukt som dekor på tallerkenen, kan man godt bruke andre servietter i tillegg. Da slipper man å ødelegge dekoren når man har behov for å bruke servietter. 

    Linservietter er rullet og pyntet med små blomster
    Serviettene i hvit lin er rullet sammen og utenpå serviettringene med detaljert mønster er det stukket en liten blomst. Det er fint å pynte servietten med de samme blomstene som i vasene eller blomsterdekorasjonene, husk bare å kjøpe litt ekstra.

    Nydelige nyanser av rosa og fersken
    De minste vasene kommer i to ulike størrelser og alle er fylt med ulike små buketter i nyanser av fersken og varm rosa.

    Små gaver til gjestene står i stil med sanger og meny
    Om det er gaven til brudeparet eller små gaver til gjestene som skal pakkes inn, er det flott når gaven matcher bord i farger og stil. Gaven er pakket inn i gavepapir, bånd og gavepynt i gull. Her er også sangene rullet inn i det samme gavepapiret og menyen er skrevet ut på papir i delikat rosa.

    Pudderrosa servietter brettet som blomster på hver kuvert
    De pudderrosa papirservietter er vakkert brettet som blomster og plassert på hver kuvert. Se hvordan de brettes her.

    Klassisk bryllupsbord i nyanser av grått

    På dette klassiske bryllupsbordet har vi brukt ulike dempede nyanser av grått sammen med blomster i grønt og hvitt. Skinnende sølv sørger for en høytidelig stemning.

    Klassisk bryllupsbord i dempet grått og hvitt
    Her har vi valgt vaser med litt høyde på for at bordet skal få et elegant preg. Vi plasserte klare vaser i ulik høyde med forskjellige blomster langs midten av bordet. I tillegg er det satt blomster i noen av telysholderne. Bordet bugner av blomster uten at det virker rotete og ødelegger den litt stramme stilen.

    Lekkert med nyanser av grått
    Sølv blir ofte brukt på festbord sammen med hvite duk, men her har vi brukt sølv sammen med duk i en mørk grå nyanse. Se hvor lekkert det ble!

    Serviettene er brettet til flotte stjerner
    Serviettene er brettet til flotte stjerner. Vil du prøve å brette på samme måte, kan du se hvordan det gjøres her.

    Bruk telysholdere som vaser
    Vi har brukt telysholdere i to ulike størrelser på bordet, de minste til telys og de største er brukt som vaser. Når man skal dekke bord, er det smart å huske på at mange pyntegjenstander kan brukes til annet enn det de er ment for.

    Med blomster i grønt og hvitt får bordet en rolig og harmonisk fargepalett.
    I vasene står olivengrener og kala, og i telysholdere er det plassert brudeslør. Med blomster holdt kun i grønt og hvitt får bordet en rolig og harmonisk fargepalett.

    Bukett av brudeslør er enkelt og dekorativt
    I de største telysholdere plasserte vi fyldige buketter med klassisk brudeslør. Enkel dekor som passer perfekt på bryllupsbordet.

    To typer servietter, der en er ment kun som dekor
    Her har vi brukt to typer servietter på bordet, både stoffservietter i samme stoff og farge som duken, samt papirservietter brettet i stilig stjerneform. De siste er ment mest som dekor.

    En liten gave til gjesten er pakket inn i bordets farger
    I en sølvramme er brudeparets hashtag plassert, slik at bilder fra den store kvelden kan deles på Instagram. En liten gave til gjesten er pakket inn i bordets farger.


    Uformelt bryllupsbord i moderne stil

    På dette festbordet i moderne stil er det brukt nøytrale farger på duk og pynt, og blomstene står for det fargerike innslaget. Vaser og telysholdere er holdt i moderne stil, mens duken er en klassisk festduk.

    Moderne stil hvor blomstene står for det fargerike innslaget
    Bryllupsbordet er dekket med en klassisk duk som passer til de store anledninger. I vasene, som er satt på rekke og rad langs bordet, står blomster i friske nyanser av rosa og lilla. 

    Vaser i koksgrå og telysholdere i kobber sørger for moderne innslag
    Bordet er dekket med en duk i lys grått, brune/kobber telysholdere i moderne stil og blomster i friske farger. Både de koksgrå vasene og telysholderne sørger for moderne innslag på bordet. Et bryllupsbord kan godt dekkes i moderne stil.

    La stoffservietten henge litt ned over duken for et elegant preg
    Når stoffservietten legges mellom middagstallerken og suppetallerken slik at den henger litt ned over duken, får bordet et elegant preg.

    Pynt med bugnende buketter i sesongens blomster
    De store vasene har plass til bugnende buketter, her i vårlig rosa og lilla. Med blomster i høstfarger, passer denne borddekkingen like godt til et høstbryllup. Når bordet er dekket i en ellers nøytral palett, kan man velge uttallige fargekombinasjoner for borddekkingen ut fra fargene på blomstene man velger.

    Stoffserviettene har samme mønster som duken
    Stoffserviettene har det samme delikate mønsteret som duken.

    Kunstferdig serviett brettet til lotusblomst
    Ekstra flott blir bryllupsbordet når serviettene er kunstferdig brettet. Se hvordan serviettene brettes her.

    Store buketter gjør opp for mindre blomsterdekorasjoner
    Det behøver ikke nødvendigvis være blomsterdekorasjoner på bryllupsbordet. Bruker du store vaser som bugner av flotte blomster, får bordet enkelt et festlig preg.

    Ulike størrelser på vasene gir liv på bordet
    Det er brukt vaser i to ulike størrelser langs midten av bordet. Det gjør det enklere å variere bukettene, med både små blomster som har korte stilker og store blomster som har lange stilker.

    Innslag av kobber gir den ellers kjølige paletten litt varme
    Her er det brukt telysholdere som gir en varm glød til den ellers kjølige paletten.

    Takk til Marianne de Bourg for dekking av tre nydelige bord.

    Du kan se flere av hennes bord på bloggen mariannedebourg.no og på Instagram @mariannedebourg.