Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    To herlige konfirmasjonsbord med keramikk og sukkulenter

    Moderne, tøft og trendy! Disse to borddekkingene vil garantert falle i smak hos konfirmanten. Våre konfirmasjonsbord passer perfekt til tenåringen som gjerne ønsker seg et mer moderne og trendy festbord.

    Vi tok utgangspunktet i samme duk, servise og pynt på begge bordene, men dekkebrikker, servietter og blomster i to ulike farger.

    Naturfarget linduk og rosa detaljer
    Med en lekker naturfarget linduk, pynt i en feminin rosa nyanse, samt søte sukkulenter og røff keramikk ble dette bordet både trendy og tøft. Den fine fargekombinasjonen kan dessuten brukes på et bord sammen med mer klassisk bordpynt.

    Moderne og røft, men likevel feminint
    Et konfirmasjonsbord som skal falle i smak hos en ung konfirmant kan godt være litt lekent og kreativt. Vi dekket derfor bordet i en mer moderne stil enn det ville fått med for eksempel sølv, krystall og roser. Pynten på dette bordet ble isteden telysholdere i røff keramikk, små potter med kunstige sukkulenter, og dekorstener langs midten av bordet.

    Bordbrikker i hamp
    Bordbrikker er ypperlige til å skape fargeinnslag på bordet. Med mange farger, materialer og stiler å velge mellom finnes det noe for enhver smak. På vårt konfirmasjonsbord brukte vi bordbrikker av hamp i en varm rosa nyanse og på tallerkenene lekre linservietter i maken farge.

    Røft med snor rundt servietten
    Her er servietten knyttet sammen med en grov snor (som fulgte med servietten) og under snoren er det stukket en liten blomst. Dette er bare én av mange måter man kan kombinere blomster og servietter på. Her kan du se hvordan stoffservietter og blomster kan legges på kuverten på ti ulike måter.

    Dekorsteiner er herlig dekor
    Dekorsteiner er herlig dekor som kan brukes til mange ulike typer borddekkinger. De er like fine til sommerbordet på terrassen som til festbordet på hytta ved sjøen. På dette bordet passer de ekstra godt til pottene med terrakotta-look, og til sukkulenter og keramikk.

    Telysholdere kan også fungere som vaser
    Tips: Hvis du vil ha avskårne blomster på konfirmasjonsbordet, kan de søte telysholderne også brukes som små blomstervaser.

    Dekorative bordkort og menyer
    Til konfirmasjonsbordet har vi printet ut bordkort og menykort på tynn farget kartong. Kortene finnes i flere ulike mønstre og kan printes ut på ark i farger som matcher bordet. Navnene kan enten skrives på elektronisk eller for hånd, om du foretrekker det. Bordkortene og menykortene kan du printe ut her.

    Lave dekorasjoner som settes på rekke langs midten av bordet er en enkel måte å dekorere bordet på
    Lave dekorasjoner som settes på rekke langs midten av bordet er en enkel måte å dekorere bordet på, men det blir alltid veldig lekkert. På det formelle bordet kan gjerne borddekoren settes på stram linje, men på et mer uformelt bord som dette behøver det ikke være så stramt. Her er pynten satt i en mer slyngende form. 

    Enkle endringer forandrer bordets uttrykk
    Bordet er pyntet med de samme sukkulentene og steinene som til det rosa bordet, men telysholderne er her byttet ut med makne telysholdere i en annen farge. Disse er gråturkise og passer perfekt til den grå og beige basen.

    Beige og grått er basisfarger, med innslag av lilla og grønt
    Dette konfirmasjonsbordet er dekket med dempede nyanser av beige og grått som basisfarger, og med innslag av lilla og grønt/turkis på vaser og telysholdere.

    Dekkebrikke i grå hamp
    Her har vi byttet ut dekkebrikken i hamp med en maken brikke i grå, og servietten med en hvit linserviett. Vi brukte samme type blomster som på det rosa bordet, men her i en lilla farge.

    Store vaser kombinert med mindre potteplanter
    På enden av bordet står en grønn vase med enkle blomster i lilla og kremfarget/aprikos. Her ser vi hvordan man fint kan blande potteplanter og friske blomster på festbordet.

    Takk til Marianne de Bourg for dekking av nydelige bord.

    Du kan se flere av hennes bord på bloggen mariannedebourg.no og på Instagram @mariannedebourg.