I tråd med kommunale retningslinjer er enkelte av våre butikker midlertidig stengt. Du kan handle med klikk&hent i alle butikker, og få kjøpshjelp gjennom Shop via chat. Mer informasjon om Covid-19 >

Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    17. mai-bord i rødt, hvitt og grått

    Mai er den store festmåneden. Når vi dekker bordet med norske flagg er bordet perfekt til nasjonaldagen. Uten flaggdekor kan det brukes til konfirmasjoner og andre festdager i mai.

     17mai bord i rødt, hvitt og grått
    Nasjonaldagen feires på tradisjonelt vis med norske flagg som vaier og sølv som skinner, og serviettene har blitt pyntet med serviettholdere i mønster som minner om søljer.

    Detaljbilde flaggrekke og telysholder
    Flaggpynten er laget av solid stoff som er sydd fast på en snor. Den er like fin å henge opp over bordet som den er når den ligger som en dekorasjon langs midten av bordet.

    Vårlig bukett detaljbilde
    Vasen er fylt med en vårlig bukett som består av blomster i hvitt og de typiske lyse grønne nyansene som finnes i naturen på denne årstiden. En stor vase med en bugnende bukett er nærmest alt man trenger for å dekke et vakkert bord, foruten levende lys, god mat og glade gjester.

    Klassiske lysestaker i sølv
    Høyt og staselig står klassiske lysestaker i sølv på enden av bordet. Her er de ikke i veien slik de fort kan bli når de er plassert midt på bordet mellom to som sitter rett overfor hverandre.

    Champagnekjøler som pynt, både dekorativt og praktisk
    Skal du gi bort en flaske med noe godt å drikke i vertinnegave? Da kan den pyntes enkelt med silkepapir, gavebånd og en kanskje liten bukett, hvis du har noen blomster å avse. Litt mer spennende når den er pakket inn slik enn i en ordinær flaskepose. Faktisk så lekker at den kan stå på bordet også.

    Champagnefrokost er vanlig på den store dagen
    Skal det serveres champagnefrokost på den store dagen? Husk å kjøpe is til avkjøling av den sprudlende drikken. 
    Når vinkjøleren blir plassert på bordet er det fest!

    Takk til Marianne de Bourg for dekking av bord.

    Du kan se flere av hennes bord på bloggen mariannedebourg.no og på Instagram @mariannedebourg.