Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Trendene som preger høstens interiør

    I interiøret for høsten 2021 ser vi blant annet hvordan man kan ta naturens fargepalett med inn, en stil som skaper stilren balanse og komfort, og en stil for deg som vil feire livet på en modig og leken måte. Årets stiler heter "Into the green", "Relaxing" og "Pink Party". La deg inspirere av høstens nyheter og interiørtrender - og sjekk ut vår nye filmserie!

    Hvordan vaske dyner og puter

    Riktig vask og vedlikehold av dyner og puter er viktig for god hygiene i sengen, og for at dyner og puter skal holde lengst mulig. Her finner du det du trenger å vite om vask av dyner og puter i vaskemaskin, tørking i tørketrommel og alt annet du måtte lure på.

    Longwool lammeskinn - mykt og naturlig

    Longwool Lammeskinn er mykt og varmt, og er i tillegg dekorative på en benk eller i en stol. Skinnet har mange bruksområder - perfekt som pynt i sofaen, som sitteunderlag ute eller i en barnevogn på høsten og vinteren.

    Høstnytt til kjøkkenet

    Kjøkkenet er kanskje husets viktigste rom og her vil vi skape gode smaker, ha gode stunder med familie og venner, og få inspirasjon i hverdagen. Ønsk den nye sesongen velkommen på kjøkkenet og la deg inspirere til enkel fornyelse!

    Velg laken etter komfort og stil

    Riktig kvalitet på lakenet kan gjøre underverker for nattesøvnen din. Laken finnes i mange kvaliteter, størrelser og farger – velg derfor laken etter komfort og stil. Hvilken følelse er du ute etter?

    Slik styler du med pynteputer

    Det er mange måter å style med pynteputer på. De finnes i flere størrelser og former, og du får pynteputetrekk i alle slags farger og mønstre. Ofte er det best å prøve seg frem og se selv hva som fungerer fint sammen i det rommet du skal style, men la oss gi deg noen tips.